AQUA TECHNICS SHOWROOM

AT O’Connor building needed much attention to overhaul and refocus a better spatially organised and uncluttered space as one of its flag ship stores. A simplistic approach was developed to reuse the existing structure but reorganise the traffic flow of potential customers to be better suited and less cluttered. The building façade took on an all-white and coastal feeling portraying a beach lifestyle and relaxed atmosphere linked into landscaping and pool areas with new larger areas of glazed sections connecting external spaces with internal. The overall pool area was completely rearranged to reconnect with the new open plan sales area and enhance the potential customer and sales team relationships through external break out spaces and better traffic flow arrangements.

© 2021 Darklight Design. 

  • Instagram
  • Facebook
  • Pinterest